آنچه این کتابها را از انواع مشابه برجسته می سازد طبقه بندی موضوعی ، توجه به شبهات و سوالات روز ، پاسخگویی بلیغ وبر اساس نظرات علما و مراجع عظام می باشد .
لازم به ذکر است ،این کتاب ها در عین حال این که دانشجویی نام گرفته اما برای هر ذهن پرسشگر و برای پاسخ به شبهات در اکثر محیط ها مناسب می باشد .
با توجه به بمباران اطلاعاتی دشمنان اسلام ناب و شبهه افکنی روز افزون آنها مطالعه ی چنین کتاب هایی که حجم کم ، بیان ساده و حتی قیمت اندک دارد به همه و خصوصا فعالان فرهنگی حوزه جوان و نوجوان توصیه می شود .
این کتاب در دو بخش عرفان نظری و عرفان عملی تنظیم شده و به پرسش های متعددی در این باره پاسخ داده می شود. در بخش عرفان نظری به بحث درباره جایگاه عرفان و تصوف در دین اسلام و اینکه سابقه تاریخی عرفان و تصوف به چه دورانی پرداخته شده و به پرسش هایی درباره: نسبت بین عرفان با دین اسلام، مراحل عالی کشف حقیقت، رابطه میان شک و عرفان، معنای ولایت در عرفان اسلامی، رابطه خودشناسی و خداشناسی، وحدت وجود و مساله شهود در عرفان پاسخ داده می شود. در بخش عرفان عملی نیز به پرسش هایی درباره عرفان بودایی، مسیحی و اسلامی، نیروی مرتاضان، ریاضت از دیدگاه اسلام، ولایت تکوینی و خلافت الهی، محبت خدا و اهل بیت، مکاشفه عرفانی و مراحل سیر و سلوک عرفانی پاسخ داده می شود. طرح پرسش هایی در مورد انسان کامل، عشق حقیقی و مجازی، صوفی گری و دارویس، حکم سماع در تصوف، نسبت بین تصوف و تشیع و عرفان اهل سنت از دیگر مباحثی است که در این کتاب به آنها پاسخ داده شده بود.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.