-10%
لازمهٔ موحد بودن آن است که همه زندگی انسان در تمامی ابعاد و زوایا «کلّها وِرداً واحداً» حول محور توحید و همآهنگ با آن باشد؛ تا از جمله در زندگی خانوادگی، که مرکز پرورش عبد صالح است، روابط و نقشها بر اساس توازنی منطقی و مستدل به دین شکل بگیرد.
بر این اساس ضروری است تا با اصلاح تعاریف موجود از وجوه فطری هر یک از زن و مرد، مثل تعریف از قدرت، عدل، ولایت، جمال، عاطفه، هنر و…. نقشها و کارکردهای آنها تبیین توحیدمحورانه بیابد.
خانواده در رو یکرد اسلامی، هم محیط پرورش و کمال یافتن افراد است، هم ز یرساخت جامعه اسلامی به حساب میآید؛ چنانچه کمال انسانها رسیدن به مقام عبودیت و اخلاص یا همان مقام توحید باشد، نقشها و وظایفی هم که برای ارکان خانواده و همچنین برای یک خانواده و ارتباطات بیرونی آن تعر یف میشود، میبایست همسو و هماهنگ با آهنگ توحید و بندگی باشد؛ لذا شکلی متفاوت با نقشها و وظایف و ارتباطات خانواده غیر توحیدمحور پیدا میکند.
در این کتاب، بر اساس اهمیت موضوع توحید و توحیدمحوری در ارکان خانواده، بر رابطه بین توحیدمحوری و نقشها و وظایف هر یک از ارکان خانواده تأکید میشود. پس از بیان تعر یف کلی از توحیدمحوری و ابعاد و مراتب و گستره آن، یافتههای تحقیق ارائه خواهد شد. روش تحقیق این پژوهش، کابخانهای است و از طریق تحلیل محتوای منابع درجه اول (آیات و روایات) و درجه دوم (منابع اندیشمندان دینی و سایر تحقیقات) صورت میپذیرد.
ارتباط در خانواده – جنبههای مذهبی – اسلام
روابط زن و مرد – جنبههای مذهبی – اسلام
خانوادهها – جنبههای مذهبی – اسلام