فروخته شده
این اثر از دکتر عبدالله نصری، استاد فلسفه دانشگاه علامه طباطبایی و شاگرد علامه جعفری می باشد.
در دوران جدید با تاثیرپذیری از تفکرات غربی تحلیل های جدیدی در باب وحی صورت گرفت. دکتر سروش با مقاله «بسط تجربه نبوی» در سال 1377، آرای جدیدی را در باب وحی ارائه کرد. مطالب وی پس از انتشار مورد نقد برخی اهل فضل قرار گرفت. این مقاله دارای ابهاماتی بود که سروش بعدها در مصاحبه با مجله آفتاب در سال 1381 آن ها را برطرف ساخت.
این مقاله چندان مورد توجه مجامع فکری قرار نگرفت تا اینکه وی در مصاحبه با رادیو زمانه در سال 1386 بحثی را با عنوام کلام محمد (ص) مطرح کرد و در آن مدعی شد که قرآن کلام محمد (ص) است. در این میان آیت الله سبحانی به نقد وی پرداخته و نامه هایی در این میان بین آن ها رد و بدل شد.
مجتهد شبستری نیز با نوشتن مقاله ای با نام «قرائت نبوی از جهان»در سال 1386 در مجله مدرسه از منظر دیگری ادعای سروش را تکرار کرد.
از آن جا که نقد آرای سروش و مجتهد شبستری نیاز به بحث های بیشتری داشت صاحب قلم بر آن شد که کتاب حاضر را تالیف کند. استناد سروش به ارای متفکران اسلامی و بهره برداری از آن ها برای تایید مطالب خود، موجب شد تا در این اثر هم به آرای برخی از متفکران در تبیین وحی پرداخته شود و هم تمایزات آرای آن ها با سروش نمایانده شود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.